Home/Hvem er vi

Hvem er Mind The Human?

Hos Mind The Human synes vi, at alle med psykisk stress fortjener at have adgang til den rigtige evidensbaserede støtte på deres arbejdsplads – både de, som har været ude for voldsomme hændelser og de, som oplever dagligdagsstress.

Vi hjælper virksomheder, som deler denne tanke, med at opbygge robuste medarbejdere ved at sikre deres trivsel gennem forebyggelse, opdagelse og behandling af arbejdsrelateret stress (også PTSD).

Og netop at tage sig af mennesket (mind the human) er omdrejningspunktet for alle de aktiviteter vi tilbyder hos Mind The Human.

Vores fokus er at skabe tryghed og trivsel på arbejdspladsen, også i forbindelse med stress og uforudsete udfordringer og kriser.

Kvinden bag Mind The Human, Stine Arenshøj, har som den eneste i Danmark licens til at undervise og uddanne i TRiM (Trauma Risk Management), som ellers er meget udbredt i andre lande, som bl.a. England, USA og Australien.

Med værktøjet TRiM opnår vi reelle og langsigtede effekter hos både virksomheder og det enkelte menneske. Og det er netop det, der driver os – fremdrift og bedring for mennesker.

TRiM er en enkel og evidensbaseret metode, som bygger på kollegastøtte. Den er udviklet af den engelske psykiater, Neil Greenberg, til at håndtere mennesker, der har været udsat for voldsomme eller traumatiserende hændelser. Og bl.a. fordi den er til rådighed i virksomheden med det samme, er den så effektiv.

Kollegastøtte med TRiM er den første indsats virksomheden selv kan udføre, og resultaterne er målbare for både medarbejdere og arbejdspladser – og derfor vinder TRiM også mere og mere indpas i Danmark.

Referencer: Se her hvem vi tidligere har undervist

Samarbejdspartnere

Stine arenshøj

Founder and CEO of Mind The Human

stine@mindthehuman.com

+45 22 88 80 08

Læs mere

Niel greenberg

Psykiater med base på Kings College, London

Læs mere

Helle hald

Partner og Advokat med møde for Landsretten – SIRIUS Advokater

hh@siriusadvokater.dk

+45 88 88 85 85

Læs mere

celine

Mette Raun Hollesen

Medunderviser

Mrh@mindthehuman.com

Celine Ravnmose Danielsen

Katastrofe og Risikomanager

celine@mindtehuman.com