Home/neil-greenberg

NEIL GREENBERG

Professor Neil Greenberg er uddannet læge fra Southampton University og har efterfølgende specialiseret sig i psykiatri. Han har afsluttet en kandidatuddannelse i klinisk psykiatri, en doktorgrad i mental sundhed og er medlem af The Royal College of Psychiatrists. Neil Greenberg er specialist inden for generel voksen- og forbindelsespsykiatri samt retsmedicinsk psykiatri. Han er medlem af fakultetet for rets- og juridisk medicin og fakultetet for medicinsk ledelse og forvaltning.

Siden 1997 har Neil Greenberg stået i spidsen for at udvikle effektive traumatisk stress-supportpakker. ​​Trauma Risk Management (TRiM) blev oprindeligt udviklet til Royal Marines og er siden blevet implementeret i en bred vifte af organisationer herunder udenrigs- og Commonwealth Office, medieorganisationer, flere britiske politistyrker og London Ambulance Service.

I 2008 blev Neil Greenberg tildelt Gilbert Blane Medal af Royal Navy for sit arbejde med at støtte Naval-personers mentale sundhed via sit forskningsarbejde. Han var også leder for det hold, der vandt en militærcivil partnerskabspris i 2013 for at gennemføre undersøgelser af psykologisk helbred for de britiske tropper og var desuden nomineret til Det Kongelige Akademiske Psykiatriske År 2015. Neil er i dag rådgiver i den akademiske afdeling for militær mentalsundhed og driver samtidig March on Stress (www.marchonstress.com), som er en psykologisk sundhedsrådgivning.

Professor Neil Greenberg har udgivet mere end 200 videnskabelige artikler og bogkapitler, og han holder foredrag om organisatorisk styring af traumatisk stress og erhvervsmæssig mental sundhed.

MIND THE HUMAN har et tæt samarbejde med Neil Greenberg og March On Stress.