AT TURDE LIVET – SELV OM DET GØR ONDT

Workshop i at turde livet

Baseret på mange årserfaringer i det ekstreme af livet, giver Stine Arenshøj dig muligheden for at gå dybere i dig selv, at kunne rumme det svære og blive ført tilbage til at turde livet, selv om det gør ondt.

Foredraget er for dig, der ønsker at kunne rumme det svære i livet. For dig der ønsker at skabe en forandring både for dig selv og måske for andre, i stedet for at ”hænge fast”. Med kærlige skub og igennem egne beretninger fra livet på kanten, bliver du taget med på en rejse, der på en konstruktiv og provokerende måde, for de nominelle og principfaste tankegange, giver dig forståelsen af, at kunne vende sårbarhed til styrke – at turde livet, selv om det gør ondt.

Foredraget bygger på egne hændelser og erfaringer fra livet på kanten, koblet op på et favn af redskaber der giver mulighed for dybden og livet.

Igennem inspiration, øvelser og refleksion vil Stine Arenshøj tage dig med på en rejse ud i livets kroge, der giver dig den indsigt, de redskaber og den støtte du har brug for, for at tage et skridt frem.

Uanset hvor og hvordan du er ramt af livet, er disse 2 dage skræddersyet til dig, for at gøre dig klogere på hvordan du vender tilbage til livet, med et nyt udgangspunkt.

Uanset om det er dit arbejdsliv du vil ændre på, dit kærlighedsliv, om du vil skifte retning, er gået i stå, har været udsat for en voldsom hændelse, føler dig stresset, forvirret eller egentlig har det glimrende og blot vil finde din næste ‘hylde’ at udforske.

Alle er velkomne. Også dig, der ved lidt om, hvad du vil – og dig, der ikke aner det.

Tilmeld dig

Foredragsholder, Stine Arenhøj

Et foredrag til dig der er ramt af livet.

Hvor går vi hen, når mørket falder ind over vores liv? Livskrisen, hvad enten det er skilsmissen, stress på jobbet, utilstrækkeligheden i hverdagen, tab og sorg. Hvis du har tabt dig selv, dine værdier og dine grænser i kampen for dig selv, kan lyset ofte være svært at se. Stopper vi op og prøver at gå dybere, i stedet for at komme hurtigt videre eller bekæmpe vores smerte, giver det mulighed for at reflektere over, og finde årsagen til HVORFOR du havnede der, hvor du er. Muligheden for at udvikle sig og opnå langt mere, end hvad der var og er. Ved at gå dybere i vores smerte udvider vi vores hjerte til at kunne rumme dybere lag af livet og af os selv.

Der er ikke én måde at gennemleve smerten i skumringen på. Kunsten er, at finde den måde der er rigtig for en selv og gennem den gå i dybden.

At vælge sig selv og at kunne udvikle medfølelse og forståelse for andre i samme situation – andre som en dag vil få stor glæde af de øjne og den medfølelse du udviklede, fordi du ikke stak af. – Livets gave er, at kunne opleve dybden i os selv.

I 2 dage vil vi arbejde intensivt med at finde ud af:

  • Er det virkelig så slemt?
  • At mærke efter
  • At acceptere
  • At kunne se dybere i sig selv
  • At kunne vende smerten til styrke
  • At komme for sent i livet
  • At turde leve livet

Giv dig selv muligheden for at leve livet

Pris: Kr. 3500,- + moms.

Prisen er inklusiv arbejdsbog, frokost, kaffe, the og frugt

Underviser: Stine Arenshøj

Der er mulighed for at beløbet kan betales i 2 rater.